Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Suite Generator
Microneedling vodeći tretman | Estetica perfecta Split

Microneedling vodeći tretman

Zašto je Microneedling vodeći tretman u kozmetičkoj industriji?

Sjajan rezultat je definitivno odgovor na ovo pitanje. Kako i zašto ovaj tretman daje zadivljujuće rezultate pokušat ćemo vam objasniti u daljem tekstu. Microneedling ima mnoštvo pozitivnih učinaka na kožu. Smanjuje vidljivost bora, zaglađuje teksturu i zateže opuštenu kožu. Također sužava pore, ublažava ožiljke od akni i poboljšava izgled oštećenja od sunca i hiperpigmentacija. Tretman se može izvoditi na svim zonama lica, oko očiju, na vratu, dekolteu i na bilo kojem dijelu kože.

Koji je način djelovanja?

Prvenstveno stimulira regeneraciju, obnovu ili stvaranje novih stanica. To se događa jer uređajem stvaramo mikro ubode koji izazivaju reakciju kože na zacjeljivanje i obnovu. Stvara se novi kolagen i elastin što dovodi do učvršćivanja i ljepšeg izgleda kože. Sterilni kokteli aktivnih sastojaka se ubacuju u dublje slojeve kože kako bi se brže djelovalo na tretiranu regiju. Kokteli za rad se biraju ovisno o potrebama klijenta a paleta izbora pokriva svu problematiku kože. Trajanje tretmana je maksimum 45 minuta uključujući i pripremu i anesteziranje kože. Anestetik se koristi kako bi ugodnost tretmana bila potpuna. Takva vrsta invazije na kožu, zbog djelovanja u dubljem sloju, prouzrokuje kratkotrajnu hiperemiju – crvenilo, blažeg intenziteta.

Kada možete očekivati rezultat?

Koža već sutradan postaje jedrija i sjajnija no za potpuni rezultat potrebno je malo pričekati jer prirodan proces obnove kože, stvaranja kolagena i elastina treba vrijeme. Upravo iz tog razloga, tretmani se uglavnom rade u razmaku od 2 do 4 tjedna ovisno o problemu koji se tretira. Preporučuje se 4 do 8 tretmana u zimskoj kuri njege. Kontinuitet u takvoj aktivnoj njezi će vam dati zaista impersivne rezultate koji će vas uvijek vraćati na ovaj izbor tretmana u vašoj beauty rutini.

Važno je znati!

Tretiranje kože u dubljim slojevima zahtijeva znanje i stručnost. Pažljivo birajte terapeuta koji će izvoditi tretman na vašoj koži. Microneedling zahtijeva korištenje sterilnih koktela visoke kvalitete te pažljivost i sterilnost u radu. Danas se na internetu mogu pronaći brojni video zapisi koji prikazuju tretman kao iznimno invazivan. Tretiranje kože u ovom tretmanu se ne izvodi u takvoj mjeri. Stručna osoba koja dobro poznaje kožu izvodi tretman uz minimalnu reakciju.